Ford B-MAX kreativna prezentacija u Milanu

Posted: 25/02/2012 by milosbga in Koncept, Vesti
Tags: , ,

20.2.2012 Milano, Spazio San Marco

Na poziv Forda i našeg ovlašćenog uvoznika i servisera Grand Motors-a posetio sam Milano gde se održala kreativna prezentacija novog Fordovog koncept modela B-MAX. U prijatnom ambijentu galerije Spazio San Marco predstavljen je Novi Fordov model B-MAX kroz life style, modnu i umetničku priču.

B-Colorful, B-Shining, B-Creative, B-MAX

B-Colorful opisuje life style priču koja treba da asocira na energiju, opuštenost, slobodno, kretanje, druženje, lepe trenutke.

B-Shining je priča o zavodjenju izgledom i utiskom na prvi pogled.

B-Creative je stvaranje neček novog, veoma kreativnog, drugačijeg ali i funkcionalnog.

B-MAX koncept koji u sebi ima sve tri priče, jeste life style, zavodi na prvi pogled i definitivno je kreativno uradjen i veoma funkcionalan.

Celokupnu priču nam je predstavila Fordova strateška dizajnerka Erika Tsubaki, odnosno kako su inspraciju za novi model našli u modernom dizjanu i tehnologiji. Moderna kuća, nova tehnologija, prirodni materijali, visoki kvalitet izrade, sitnice koje olakšavaju život, gedžeti, praktičnost i ekonomičnost su samo neki od elemenata koji čine sastavni deo života modernog čoveka, a baš sve te elemente poseduje B-MAX. Takođe koncipiran je kao mlađi brat S-MAX-a, porodičan ali kompaktniji pa je samim tim i praktičniji za grad. Zanimljivo je da nema srednji stub između vrata, a Fordovci kažu da nije ni malo izgubio na preformansama i da neće, čak ni posle 10 godina.

Pogledajte set fotografija sa događaja:

Uskoro će biti lansiranje u Barsi, predstavljanje u Ženevi i potom ubrzo u proizvodnji i u prodaji. Nadam se da ću ga uskoro i testirati.

Zahvaljujem se Fordu, Grand Motorsu i mojoj matičnoj kući Content što su mi omogućili ovako lepo iskustvo i dobru priču.

Pogledajte i originalan Fordov life style video koji sam dobio od Forda i okačio na Automania.rs You Tube kanal:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s