2012 Infiniti FX

Posted: 31/05/2012 by milosbga in Galerija, Infiniti, Vesti
Tags: , , ,

Posle četiri uspešne godine, tokom kojih je postao Infinitijeva ikona i najprodavaniji model te marke u Evropi, FX za 2012. je smeliji i osobeniji nego ikad. Fokus u paketu poboljšanja je bio na jedinstvenoj mešavini strastvenog dizajna, inspirativnih performansi i modernog luksuza. Ukratko, FX dobija izražajniji „DNK“, koji je bio toliko popularan kod kupaca širom Evrope, što je omogućilo da na Starom kontinentu njegova prodaja u 2011. poraste za 31%, u tržišnom sektoru koji je inače zabeležio pad od 7 odsto.

Ova familija za 2012. dolazi sa nepromenjenim cenama (iz 2011-te), a „startuje“ sa 66.240 evra u dinarskoj protivvrednosti (sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om) za verziju FX 30d GT i stiže do 77.436 EUR evra za varijantu FX 30d S Premium. Nepromenjene su uzbudljive performanse , hvaljeno rukovanje , nagrađivane tehnologije, pet zvezdica za bezbednost i visok nivo standardne opreme, što važi za svaki Infiniti model.

 

Asortiman svih verzija FX za modelsku 2012. je dostupan u svim Infiniti centrima širom Evrope. Kako je najavljeno na Sajmu automobila u Ženevi u martu, moguće je naručivanje i vrhunske verzije FX Vettel. Za kupce u celom svetu biće dostupno samo 200 primeraka tako opremljenih automobila sa V8 motorom od 420 KS. Isporuke prvim kupcima se planirane za 2013. Više informacija o FX Vettel verzijama će biti dostupno kasnije tokom ove godine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s