BMW Srbija – Dan korišćenih vozila 27.6.2015.

Posted: 27/06/2015 by milosbga in Vesti
Tags: , , ,

U subotu 27.06. kompanija Delta Motors organizovala je Dan korišćenih vozila. Posetioci su imali priliku da testiraju vozila i da se informišu o letnjoj akcijskoj zameni vozila po sistemu strao za novo pod nazivom “1000€ bonusa za kupovinu novog vozila“. Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđeni su stimulativni uslovi finansiranja i najmanje rate ikada za nova vozila iz ponude!

Klijentima je predočena i ponuda sertifikovanih korišćenih BMW vozila sa ispitanom hronologijom servisne istorije koja pripadaju kategorizaciji BMW Premium Selection i pokrivena su jednogodišnjom garancijom koja je važeća u narednih 20.000km.

Objedinjeni benefiti koji su predočeni na manifestaciji Dan korišćenih vozila u BMW salonu su privukili pažnju i odziv posetilaca što je opredelio prodajni tim Delta Motors-a da akciju pod nazivom “1000€ bonusa za kupovinu novog vozila“ proširi i u nastupajućem letnjem periodu sa važenjem do 31.avgusta 2015. i na taj način kompletnu ponudu svim poštovaocima svojih brendova omogući i predoči pod premium uslovima.

Izvor: BMW press

 

Dan korišćenih voziila Dan korišćenih voziila Dan korišćenih voziila Dan korišćenih voziila Dan korišćenih voziila Dan korišćenih voziila DSCF4414 DSCF4402

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s