Infiniti Q50 stiže u septembru

Posted: 09/05/2013 by milosbga in Infiniti, Vesti
Tags:

Beogradski Grand Motors, uvoznik i serviser Infiniti automobila za Srbiju, saopštava da će u septembru potencijalni kupci imati mogućnosti da se u živo upoznaju sa novim modelom u ponudi te ekskluzivne marke – prestižnim sedanom Q50. Biće izložen u prodajnom salonu na Novom Beogradu, ali će neke od njegovih performansi moći da se isprobaju kraćom demo vožnjom.

Infiniti Q50 front

„Za novim modelom u Evropi vlada izuzetno interesovanje, naročito od marta, kada je u Ženevi debitovala verzija sa najmodernijim dizel motorom renomiranog svetskog proizvođača“, kaže direktor marke Infiniti vozila u Grand Motorsu, Miloš Stefanović. „Q50 će, naime, moći da se kupi i sa 2,2-litarskim četvorocilindarskim dizel motorom sa 170 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 400 Nm. Odlikuje ga zapanjujuća ekonomičnost – prosečno troši tek 4,4 litra na 100 km, a izuzetnu limuzinu od 0 do 100 km/h potera za manje od devet sekundi. Uz sve to, novi agregat je i uzoran prijatelj čovekove okoline jer u atmosferu emituje, za ovu klasu, veoma malo količinu ugljen-dioksida, tek 115 g/km.“

Infiniti Q50 interior

Uprkos tome što novi Q50 vrvi od tehnoloških inovacija i što ga, osim dopadljivog dizajna i izuzetne završne obrade, krase i sportske performanse, kupcima u Srbiji će, kako uveravaju u Grand Motorsu, biti ponuđen po veoma atraktivnim cenama, posebno „skrojenim“ za naše tržište.

Leave a comment